Gustav Hansen

Fleksible transportløsninger tilpasset dine behov

Vognmand Gustav Hansen

Mange års erfaring

Overholder alle aftaler

Stor vognpark

Chauffør med en bred vifte af kompetencer

Vognmand Gustav Hansen har eksisteret siden juni 2019. I starten kørte vi hovedsageligt dyretransport, dette har dog hurtigt ændret sig. Vi har efterhånden fået udvidet vognparken med adskillige vogne og kan derfor tilbyde langt mere end blot dyretransport den dag i dag.

Vi har derfor oparbejdet en bred vifte af kompetencer inden for vognkørsel og vi har det rette udstyr til at kunne transportere en række forskellige opgaver. Vi tilbyder blandt andet transport af:

Selvom du ikke synes at din opgave er beskrevet i ovenstående, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er meget fleksible og vi er sikre på vi kan hjælpe dig med din kommende transportopgave. Som chauffør er det vores fornemmeste opgave at sikre din transport bliver kørt sikkert og effektivt til aftalte lokation. Hos os er en aftale en aftale, vi lover derfor aldrig noget vi ikke kan holde.

Fleksible løsninger til private og erhvervskunder

Vi hjælper både private og erhvervskunder med deres transport. Nogle gange hjælper vi med kørsel af jord og grus til private eller erhverv.

Andre gange kører vi eksempelvis transport af køl og frys til restaurationsbranchen eller gylle for den hårdtarbejdende landmand. Fra vores base i Ringsted kører vi for det meste på hele Sjælland. Dog rykker vi også gerne ud i resten af landet efter behov.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Står du og mangler hjælp til transport, så er vi den rette samarbejdspartner. Vi sørger for at din transport kommer som aftalt, uden problemer.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 88 77 40 40 eller på e-mail mail@gustavhansen.dk. Alternativt kan du kontakte os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.